Batzac i Zeus, vencedors del Trofeu Club Nàutic Portocolom

És la regata que marca el parèntesi estiuenc en el qual les embarcacions aparquen temporalment la competició per a adaptar-se a la navegació recreativa.

Batzac, de Bartolome Ginard (RI1), i Zeus, de Javier Gracia (RI2), es van proclamar ahir vencedors del 4 Trofeu Club Nàutic Portocolom de la classe Creuer, la regata que marca el parèntesi estiuenc en el qual les embarcacions aparquen temporalment la competició per a adaptar-se a la navegació recreativa. En RI1, el Isis, de Bartomeu Mas, i el Gaudir, de Guillem Mas, van completar el podi.

La prova es va disputar sobre un recorregut costaner de 9,5 milles, quatre de les quals es van navegar en rumb de cenyida. El vent va arribar a tenir ratxes de 18 nusos.

Al acabar de la regata tengué lloc el lliurament de trofeus, amb la presència del president del CN Portocolom, Climent Garau.