El Club Nàutic de Portocolom prepara els seus cursos d’estiu

Avui ha obert les inscripcions de vela, natació i piragua per a totes les edats

El Club Nàutic de Portocolom ha obert avui les inscripcions per als seus cursos d’estiu. L’entitat del municipi de Felanitx ha preparat un ampli ventall d’activitats nàutiques esportives dirigides a tots els públics que inclouen vela, natació i piragua.

Les activitats estan obertes tant per als socis de l’entitat com per al públic en general i estan pensades per a tots els nivells, fins i tot per als novells. El Club Nàutic de Portocolom compta amb monitors titulats i experimentats.

Toni Antich, responsable de vela del Nàutic de Portocolom, ha explicat que el programa d’activitats d’estiu s’iniciarà el proper dilluns 4 de juliol.

Al matí, en horari de 9.30 a 13.00 hores, tindrà lloc l’escola de vela de la qual s’han preparat tres nivells en funció de l’edat: De 5 a 7 anys, de 7 a 14 anys i de 12 a 18 anys.

Les classes es feran a bord d’embarcacions col·lectives, el material l’aportarà el club nàutic i els cursos es realitzaran de dilluns a divendres en torns de dues setmanes fins al mes de setembre

Al matí es duran a terme també les classes de natació, que estan reservades a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, mentre que a la tarda serà el moment del piragüisme que tindrà dos grups disponibles: els joves d’entre de 9 a 18 anys navegaran els dilluns i dimecres de 16.00 a 18.00 hores i els adults ho faran els dimarts i dijous amb el mateix horari.

Les activitats compten amb places limitades i Toni Antich recomana reservar com més aviat millor perquè "ja l’any passat vam tenir un augment de les peticions, però després de la pandèmia, aquest estiu la demanda serà molt major", ha assenyalat.

Sol·licitar més informació sobre les activitats, els horaris i els preus dels cursos, així com per a realitzar la reserva de places es pot fer a través de correu electrònic administracio@cnportocolom.com o en el telèfon 971 824658.

Notícies