Trofeu Inturhotel. Portocolom es posa a prova per a les Finals Escolars

El passat cap de setmana es va celebrar en aigües de Portocolom la cinquena edició del trofeu Inturhotel de la classe Optimist i Optimist D.

La regata va coincidir amb la cinquena prova de la lliga que anualment disputen els clubs de Portocristo i Portocolom en la seva categoria de creuers. Això va significar que a la badia i port de Portocolom es van muntar al mateix temps 3 àrees de regata, cosa inusual fora de la badia de Palma.

El temps va acompanyar durant tot el cap de setmana i amb vents de fins a 14 nusos entre el 195 i 210 es va poder disputar la totalitat del programa a totes les classes.

La potent flota balear de la classe Optimist es va donar cita en aquest trofeu com a part de la preparació de les finals escolars que es disputaran els dies 23 i 24 de març sota l'organització del Club Nàutic Portocolom. La campiona del món Maria Perelló es va imposar amb autoritat, seguida de Marc Mesquida i Nicola Sadler, els tres del nostre Club.

En Optimist D Anna Santamaria, Savina Vicens i Pau Benito van ser els 3 primers classificats. Els vencedors en la regata de creuer van ser Batzac (grup 1), Dunia (grup 2) i Mónica (grup 3).

Notícies