Torna amb més força que mai el Triathlon de Portocolom

El Club Nàutic Portocolom col·laborarà de nou en la 23ª edició d’aquesta prova internacional que es disputarà el proper diumenge 11 d’abril

El diumenge 11 d'abril es disputarà la 23 edició del Triathlon de Portocolom, una competició internacional que s'ha convertit en tot un referent. La prova està organitzada per Kumulus Mallorca i el Club Triatló Portocolom, amb el suport de l'Ajuntament de Felanitx i la Fundació Mallorca Turisme.

El Club Nàutic Portocolom tornarà a col·laborar amb l'esdeveniment per a albergar la prova de natació: s'instal·laran uns “boxs” a l'esplanada de vela lleugera perquè els participants puguin realitzar les transicions entre les disciplines de natació, ciclisme i carrera.

Es manté el format amb dues distàncies, una de 111 quilòmetres (1.000 metres de natació, 100 km de ciclisme i 10 km de carrera a peu) i una altra de 55,5 quilòmetres (500 metres de natació, 50 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu). Per a complir la normativa vigent s'ha limitat la participació a 150 atletes en cadascuna de les distàncies.

L'organització de l'esdeveniment ha preparat, juntament amb la Federació de Triatló de Balears, un protocol sanitari de seguretat per als participants, voluntaris, espectadors i veïns de Portocolom i Felanitx.

El Triatló de Portocolom continua sent un referent per als atletes professionals de tot el món tal com posa de manifest la participació, entre altres del polonès Sebastian Karas o l'autriac Christoph Schlagbauer.

Entre els esportistes locals destaca la presència de Joan Nadal i Carlos López.

Notícies