Batzac i Dunia sumen un nou triomf en la Lliga Interclubs

La Lliga de Regates interclubs dels nàutics de Portocolom i Porto Cristo va celebrar la seva quarta prova el passat dissabte

La regata va consistir en un recorregut entre balises enfront de la costa de Porto Cristo de 4,4 milles de distància per a la classe RI1 i de 3,2 per a la categoria RI2-3.

Una dotzena d'embarcacions de creuer van participar en la competició que es va iniciar de manera puntual a les 11.30 del matí. El vent va ser feble al llarg de tota la màniga però va permetre la disputa d'aquesta quarta prova de la Lliga.

El Batzac, de Bartolomé Ginard, del CN Portocolom (CNP), va ser el més ràpid de la categoria RI1 i va completar el recorregut en una hora, 38 minuts i 23 segons. No obstant això, el seu avantatge no va ser suficient i va ser superat pel Isis, de Bartolomé Mas (CNP) després de la compensació de temps. D'aquesta manera, Isis va aconseguir el triomf, seguit del Batzac i del Moorea, de Sebastiá Moreda, que va ser tercer.

En RI2-3, la victòria va correspondre al Dunia Primer, de Bartomeu Bauçà (CNP), que va emprar una hora, 30 minuts i 26 segons a completar les 3,2 milles del recorregut en aquesta categoria, i va obtenir un clar avantatge de més de 17 minuts sobre el segon, el Soleares (Club Nàutic Porto Cristo), de Salvador Vadell. El Son Saura, de Mercé Ontiveros (CNPC), va ocupar la tercera posició.

Després de quatre regates disputades, el Isis i el Batzac estan empatats a quatre punts al capdavant de la classificació general de RI1, mentre que el Dunia Primer domina en la classe RI2-3 amb tres victòries parcials.

La següent prova de la Lliga es disputarà el 26 de març sota l'organització del Club Nàutic Porto Colom i consistirà en un recorregut entre boies.