El Nicator triomfa en la Setmana de Vela de Cala Gamba

L´ embarcació de Toni Antich va guanyar en la classe Regata, la que ha reunit més participants de vela llatina

Aquest passat cap de setmana es va disputar en el Club Nàutic Cala Gamba la Setmana de Vela – Trofeu DURAN, una prova on la tradicional Vela Llatina va ser la protagonista.

Un vaixell de Club Nàutic Portocolom, el Nicator de Toni Antich, es va imposar per primera vegada en molt de temps als locals de Cala Gamba en la classe Regata, la que reunia més participants. El Tinita de Pere Reus va disputar la victòria al Nicator fins a l'últim instant. Van empatar a punts, però la victòria parcial del dissabte va atorgar el triomf al de Portocolom.

El Paquita B, amb Joan Gelabert a la canya es va imposar en Vela Llatina Clàsica. Sant Antoni de Pàdua, de Joan Ecker, va superar al Savanna de Toni Jover en el seu duel particular en els Llaüts Clàssics. Boeres, de la Fundació Mare Mar, va ser el guanyador en Llaüts Clàssics - Oberta.

En la classe oberta, fora de competició, va tenir especial protagonisme el Ferreret de Joan Ribas, que festeja el seu primer segle de vida. El primer a travessar la línia d'arribada va ser L'Únic, de la família Amengual.

Notícies