NOTICIAS

Batzac, Dunia i Monika manen en la Lliga interclubs de Portocolom i Porto Cristo

Els tres vaixells conserven el lideratge després de la disputa de la segona regata puntuable de la competició

Batzac, de Guillem Ginard (RI1); Dunia Primer, de Bartomeu Bauçà (R12), i Monika, de Guillem Sansó (RI3), conserven el lideratge de la Lliga interclubs dels nàutics de Portocolom i Porto Cristo després de la disputa, ahir dissabte, de la segona prova puntuable de la competició en aigües de Porto Crist.

Les tres embarcacions s'han adjudicat les dues mànigues en les seves respectives classes i manen amb autoritat en la classificació general.

La regata d'aquest dissabte es va celebrar en aigües de Porto Cristo i va consistir en un recorregut sobrevent/sotavent de 5 milles per a la classe RI1 i de 4 per a les dues restants.

El vent va bufar de llevant amb una intensitat que va oscil·lar entre els 8 i els 10 nusos.

Van comparèixer en la línia de sortida 9 de les 15 embarcacions inscrites en la Lliga 2021-2022.

La prova havia estat ajornada el cap de setmana anterior i ha estat l'última d'enguany. La següent tindrà lloc el 22 de gener en Portocolom.

La Lliga consta de 10 regates puntuables des de novembre d'enguany fins a octubre de 2022 i és la competició de creuer RI més important de la zona de Llevant.